Måndag igen!



Måndag igen och dags för första av 2 teoriveckor. Nu kl 13.15 väntar föreläsning om tromboembolism, vilken ja hoppas kommer vara bra. Det fanns dock inga handouts på Lisam, vilkey alltid är kass. Jag skall också svänga förbi bibblan snabbt och se om ja kan hitta en bra kirurgibok; vore skönt att slippa köpa en. 

Helgen spenderades för en gång skull här i Lkpg, då min man kom hit. Vi har haft de så underbart o mysigt❤️
Han är verkligen den bästa mannen man kunde drömma om❤️
Nu är ja framme vid skolan😉
/Xoxo 


Hello weekend ✌️

Då va veckan slut och helgen kan börja 😍😎😉👌


It's Friday Again 😎✌️😘💞

Fredag👌 sista dagen på med.placeringen. Varit en fantastiskt bra placering 😀 
Ikväll kommer äntligen min baby hit, ska bli så mysigt😍
/Xoxo 



God natt, over and out


Ligger i sängen o ska sova nu. Lika trött på bilden från tidigare idag som jag är nu. Sista dagen på Med placeringen imorn. Känns tråkigt då ja verkligen trivts så himla bra där. 
Imorn är det iaf fredag och äntligen ska ja få träffa min älskling igen ❤️som jag saknat honom. 
God natt❤️

Medicinplaceringen 😍😍😍

På väg hem från praktiken o till skolan för möte. Solen skiner och det är faktiskt riktigt varmt. Älskar min VFU placering, dock är de bara 3 dagar kvar nu. Har allt mer börjat fundera på kardiologi. Innan ja började på läkarprogrammet var ja helt inställd på att det var psykiater ja ville bli, sen fann ja infektion så galet spännande och dessutom immunförsvaret. Men nu efter denna placering snart nått sitt slut är ja allt mer inne på kardiologi. Tycker det är oerhört spännande 😀😀 
Men I guess there is still so much to see😉



Söndagsvisan all over again

Sitter på bussen och är strax framme i Lkpg. Söndagkvällen har som vanligt spenderats transporterandes; denna gång från Gbg. Haft en fantastiskt mysig helg hemma med familjen o saknar dem redan så mkt.❤️ Helgerna är alltid alldeles för korta. Nu väntar sista medicinveckan och sedan är det dags för två veckors teori innan nästa placering. 
Anyway, dags att gå av. 
/Xoxo 

Tredje veckan



Tredje veckan på medicinplaceringen är nu avklarad, bara en vecka kvar. Trivs verkligen fantastiskt bra😊 allt är så spännande och de börjar äntligen kännas som om man närmar sig att bli doktor nu. Samtidigt känns det ibland oerhört konstigt att människor i alla åldrar, de flesta äldre än jag, kommer att lyssna på mig. På mig! För den kunskap som man besitter o kommer besitta. För det är fortfarande så att man ofta känner sig så liten, men antar att de kommer att kännas så ett tag. Men man kmr ju bli äldre ;) 

Sitter just nu på tåget på väg hem till Gbg. Inte träffat min familj på 3 veckor nu. Ska bli underbart å göra de nu:) saknat dem så mkt ❤️ 
Ska också fika m min finaste vän Maria som ska köra en termin i England. Å som ja kommer sakna henne 💖
Well, ska försöka vila lite. Jag är så trött alltid nu för tiden. Kanske är det så att 5.50 uppgångarna varje morgon tär lite på krafterna ;) bara kanske ;) 
/Xoxo 

❤️




Rainy Tuesday 💦💦💦

Uppe tidigt som vanligt nu för tiden och skall strax gå på nästa buss(som går hela vägen till Vrinnevi) 
Idag är det första morgonen det faktiskt var lite mörkt när jag gick upp 5.50. 
Dessutom regnar det och blåser:( 
Vidare så av nått oförklarligt skäl så är mitt paraflax som bortblåst. Så typiskt! 
Istället får man springa med en stor sjal över huvudet och hoppas att det ska lyckas värja de stora regndropparna.

För att övergå till något helt annat så började en ny termin förra veckan, nämligen T8. Oh ja, här går det framåt:)
Har just nu medicinkursen och är placerad på VIN. Å jag måste säga att jag älskar det verkligen.😀Så spännande o intressant. Dessutom skönt att få möjlighet att koppla ihop allt vi läst(all teori) med praktiken och verkligheten. För att inte nämna fantastiska människor😊 
Men nu regnar det in i busskuren, så ha en underbar tisdag😊
/Nöjd tjej 😊




RSS 2.0